Skype
Vyriškų kvepalų galia - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Vyriškų kvepalų galia

Ech, gyvenu su silpnybe, kurios niekaip neįstengčiau atsikratyti. Kad jūs žinotumėt, kaip dievinu vyriškus kvepalus! Tiesiog lydausi vos prasilenkusi su vaikinu, pasikvėpinusiu gerais kvepalais. Skanūs vyriški kvepalai – lengvas būdas išvesti merginas  proto.

Vyriški kvepalai tarsi nepaaiškinama aukštesnė jėga, prieš kurią sunku atsilaikyti. Duodu ranką nukirsti – su manim sutiktų kone visos dailiosios lyties atstovės. Todėl, vaikinai, suimkit save į rankas ir padidinkite minimalų kvepalų kiekį ant savo kūno – leiskite mums pasijusti lyg 9-ame danguje! Įsitikinsite- veikia. Kvepalai įkūnija  vyrišką žavesį, tereikia tinkamai pasirinkti savo asmenybę atspindintį kvapą.

Vyriški kvepalai- tarsi nepakeičiamas kiekvienos dienos nuotykių sąjungininkas
Kvepalai- tai pats paprasčiausias gundymo menas, kuriuo derėtų naudotis vaikinams siekiant pritraukti prie savęs kuo daugiau merginų. Turbūt daugelis su manim sutiktų- geri kvepalai suteikia didesnį pasitikėjimą savimi. Tiesiog norisi sekti paskui vaikiną, kuris dvelkia vyriškumu, pasitikėjimu savimi, seksualumu, elegancija. Vyriški kvepalai tarsi užburia merginas ir sužadina jausmus bei geismą. Kvepalai sutvirtina jais pasikvėpinusio vaikino žavesį.

Nenustygstu vietoje, kai pro mane praeina, koks skaniai pasikvėpinęs vaikinas. Tas vyriškų kvepalų kvapas… Jis mane tarytum hipnotizuoja. Kvepalų aromatas ne tik pasižymi nepaprastai stipria trauka, bet ir intriguoja bei nepaprastai pabrėžia vaikino vyriškumą.

Vyrukai, nekiškit nosies iš namų nepasikvėpinę! Tai jūsų kozeris nuginkluojant merginą. Pajutusios vyriškų kvepalų dvelksmą, jos kaipmat sukiojasi aplink sugundytoją.  Iš savo patirties sakau, kad vaikino kvepalai– tarsi jo vizitinė kortelė.

Turėjau vaikiną, kuris mane suviliojo savo kvepalais. Susipažinome per draugus, viename iš savaitgalinių tūsų. Vakaras buvo išties įsimintinas. Vienodai bendravau tiek su juo, tiek su kitais naujais pažįstamais. Mane būdavo nelengva nustebinti, sunku suvilioti, todėl tel.numeriais nesikeisdavau. Taip ir išsiskirstėm nepalikdami vienas kitam jokių kontaktų.

Grįžusi namo dar ilgai negalėjau užmigti. Jutau svaiginantį vyriškų kvepalų kvapą ant savo drabužių. Prisiminiau, jog per žaidimą teko apsikabinti su tuo vaikinu, kuris vėliau tapo mano vaikinu. Visą naktį ėjau iš proto negalėdama prisiminti jo vardo. Įsivaizduojat- pamiršau JO vardą!! Už tai turėjau jo vizitinę- kvepalų kvapą, kurio ir dabar negaliu pamiršti jau būdama jo ex.

Žinoma, mes greit susiradome vienas kitą, juk žinot, kaip būna: tūsas po tūso… Kai stovėdavau šalia jo, jausdavau šiokią tokią pergalę, kad suradau savo gundytoją ir jau nepamiršiu jo kerinčio kvapo. Netrukus draugavom jau kaip pora.
Gal ir nuskambės nefainai, bet aš jo nemylėjau taip, kaip dera mylėti savo vaikiną. Jis man buvo labai geras draugas- nieko daugiau. Todėl mūsų keliai išsiskyrė.
Ir žinot ko labiausiai pasigendu iš buvimo su juo? TŲ kvepalų, kurie vesdavo iš proto ir pasiliko manyje iki dabar. Atpažinčiau jį iš 100 kitų. Štai kokia gali būti vyriškų kvepalų galia.

Vaikinai, būkit seksualūs, būkit išskirtiniai, būkit aistringi, būkit ypatingi ir nepamirštami!

Differentė

Pasitikėjimas savimi

5 komentarai

  1. rokas:

    kas ta differente? idomius straipsnius raso 🙂 (Y)

  2. Gedvydas:

    Kokius kvepalus rekomenduotumete? Numeskite koki linka parodyti.

  3. TT:

    Ir kokie gi ten kvėpalai buvo tokie ypatingi? Net įdomu pasidare :]

  4. as:

    Speju kvepalai buvo one million, kitaip dar pussy dream vadinami 🙂

  5. Kalasnikovas:

    tu isimilejai ne vaikina o jo kvepalus.. todel ir neiko nesigavo.. senas bairis i mot kvepalus yra maisoma tostesterono i vyr kvepalus yra maisoma estrogeno.. todel ir patinka priesingai lyciai.. paziurek tu apie pati vaikina beveik nekalbi kaip apie zmogu ar asmenybe tu tik kalbi apie jo kvepalus ir neva jo kvapa kuris visai nera jo kvapas nes ten tu testosteroniniuu kvepalu kvapas o ne jo.. sutinku del to kad kvapas yra svarbus elementas.. bet as labiau rekomenduociau ne didint kvepalu kieki ant savo kuno o mazint smarves kieki ant savo kuno.. nes pirma reik ismokt kvepet zmogum.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį