Skype
Tomas - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Tomas

Pirmasis susitikimas su Patrauklus Vyras

Pirmas susitikimas su Patrauklus Vyras paliko labai dideli įspūdį. Buvo tiesiog super!

Mes per šį susitikimą daugiausiai dėmesio skyrėme priėjimams ir kūno kalbai, taip pat supratau, kad kūno kalba yra labai svarbi bendraujant su merginomis.

Pasipraktikavę namuose mes išėjome  į gatvę kalbint panų. Man pavyko užkalbinti merginą, todėl pradejau labiau pasitiketi savo jegomis. Supratau, kad nėra taip sunku uzkalbinti merginą, te reikia tik daug praktikos.

Antrasis susitikimas su Patrauklus Vyras

Antrasis susitikimas su Patrauklus Vyras įvyko po savaitės. Iš pradžių pas Patrauklus Vyras peržiūrėjom mano klaidas, po to jas taisėme, žiūrėjome kelis video kaip Patrauklus Vyras kalbina merginas. Paskiau susidarėme planą, kaip kalbinsim panas ir išėjome i gatvę.

Sekėsi žymiai geriau, net gavau pirmą numerį! Ir tikrai nėra taip sunku sudominti merginą, jei tiksliai žinai kaip tai padarysi, bet kartais gali būti taip, kad nesi merginos skonio, ar tiesiog ji turi vaikiną, todėl reikia nenukabinti nosies ir eiti medžioti kitų!

Per šį susitikimą gavau daug pasitikėjimo savimi  bei žymiai pagerinau savo bendravimą su merginomis.

Trečiasis susitikimas su Patrauklus Vyras

Per šį susitikimą mokėmės, kaip kalbinsim merginas autobuse. Tai man buvo tikras išbandymas, kadangi man visad rūpejo, ką apie mane pagalvos kiti, bijodavau apsijuokti prieš kitus. Taigi pataisėme mano klaidas, Patrauklus Vyras pamokino kaip elgtis autobuse  bei kai kuriose situacijose. Taip pat taisėme mano kūno kalbą bei balso toną šnekantis su merginomis.

Paskiau pasirepetavę išvarėm i gatvę pasivažinėti. Užkalbinęs pirmą mergina bei vos negavęs jos numerio supratau, kad tikrai nėra baisu užklbinti mergina autobuse, o po to jau įsivažiavęs variau kalbinti dar kitų panų. Ta diena man tikrai buvo labai sėkminga. Gavau 2 numerius per nepilnas 30 minučių!!!

Taigi po šio susitikimo įgavau labai daug pasitikėjimo savimi, pamačiau kaip greitai auga mano įgudžiai. Vis labiau mažėjo baime užkalbinti merginas.

Ketvirtasis susitikimas su Patrauklus Vyras

Per šį susitikimą, kuris vyko po savaitės mokėmes kaip užkalbinti grupeles. Pas Patrauklus Vyras peržiūrėję video kaip jis tai daro susidarėme planą, kaip kalbinti merginas. Atlikę truputį praktikos išvarėme  į miestą.

Ši diena buvo netokia sėkminga, beveik nesutikome  simpatiškų merginų, nuotaika truputį sublogėjo. Bet  mes  ją pasikėleme  ir lekėm toliau. Taip pat mokėmės užkalbinti merginą dirbančią bare ar kavinėje. Užkalbinau kelias merginas, iš vienos gavau telefono numerį.

Po šio susitiko pagerinau savo kūno kalbos bei bendravimo įgudžius.  Viską ką išmokau iš Patrauklus Vyras stengiausi pritaikyti ir prie draugių. Tvirtai pajutau, kad dabar jos yra žymiai labiau susižavėjusios manimi nes jau moku atpažinti jų  susidomėjimo ženklus. Po kiekvieno susitikimo su Patrauklus Vyras tampu vis linksmesnis ir  vis labiau pasitikintis savimi. Laukite kitų mano dienoraščių :).

Penktasis susitikimas su Patrauklus Vyras

Iš pradžių mes peržiūrėjome video, kaip aš kalbinau merginas per praeitą susitikimą ir pataisėme mano kūno kalbą bei alfo vyro elgesį. Po to mes nusprendėme, kad šiandien eisim kabinti panų universitete ir susidarę planą išlėkėm į medžioklę.

Na ką, pakeliui į universitetą eidami, pamatėme vieną blondinę einančia mūsų kryptimi. Užkalbinęs ją pamačiau, kad ji manimi domisi, išsiaiškinau, kad ji eina ten pat kur ir aš. Jau beveik su ja priėjęs prie universiteto su ja atsisveikinau, bet telefono numerio kažkodėl nedrįsau paprašyti, nes vėl gi išsigandau atstumimo, nes nepamačiau per daug susidomėjimo ženklų.

Dėkui dievui, kad Patrauklus Vyras prie pat buvo, tai davė gerą spyrį šiknon po kurio grįžau atgal prie blondinės. Ji jau buvo su drauge, todėl pasisveikinau su ja ir pasakiau, kad trumpam pasiskolinsiu jos draugę ir paprašiau blodinės numerio. Kad jūs matytumėt su kokia šypsena ji man numerį užrašė. 😀 Taigi gavau gerą pamoką, kad niekada negalima pasiduoti ir nuleisti rankų!

Tada nulėkėm į universitetą kalbinti toliau. Po keleto merginų užkalbinimo iš vienos pavyko gauti numerį. Taigi jau išeidinėjom ir sutikome dar vieną stirną, kurią aš užkalbinau ir nusivedžiau I parką. Visad spinduliavau jai alfa vyro bruožus ,todėl pašnekėjęs su ja trupūtį ilgiau, bei pamatęs jos susidomėjimą manimi buvau šimtu procentų įsitikinęs, kad ji duos man savo numerį. Na ir neapsirikau taip galvodamas. 😀 Jį užrašė man savo numerį ir mes atsisveikinom.
Per šią pamoką gavau labai daug praktikos, bei aišku DAUG pasitikėjimo savimi.

Šeštasis susitikimas su Patrauklus Vyras

Per šią pamoką, aš mokiausi pasakoti žiedo istoriją, taip pat pataisėme kelias mano klaidas ir vėl išlėkem į universitetą.
Šį kartą atlėkem biški per vėlai, todėl nebuvo tiek daug studentų, bet vistiek užkalbinau nemažai merginų. Padarę trumpą pertrauką mes nuėjom į valgyklą užkąsti. Pradėjus mums valgyti, pamatėme užėjusią blodinę. Vos jai atsisėdus aš iškarto nužingsniavau prie jos ir ją užkalbinau.

Kadangi ji buvo labia bendraujanti ir susidomėjus manimi, mes ilgai bendravome laikydami stiprų akių kontaktą, todėl beveik visas mūsų bendravimas buvo lengvas flirtas.

Kai supratau, kad ji pakankamai manimi susidomėjus, kad gaučiau jos telefono numerį, pasakiau jai, kad jį užrašytų. Be jokių kaprizų ir su šypsena veide ji man užrašė savo numerį ir atsisveikino.

Jaučiausi, kaip visagalis galintis paimti bet ką, ko noriu. Gavęs jos numerį gavau tokią gerą nuotaiką, kad visą dieną manimi visi stebėjosi iš kur tiek pozityvo turiu.:DTaip pat pasitikėjimas savimi žiauriai išaugo.
Per šiį susitikimą gavau dar daugiau pasitikėjimo savimi, gavau nemažai praktikos ir vis labiau suprantu, kad užkalbini merginą nėra taip sunku ir nėra taip baisu kaip kažkada maniau.

Septintasis susitikimas su Patrauklus Vyras

Per šį susitikimą mokiausi burti iš delno. Pasakiau parepetavę ir mes išlėkėm į universitetą. Atlėkęs ir nieko nelaukęs pradėjau kalbinti merginas. Gavau kelis telefono numerius. Po to Patrauklus Vyras pataisė kelias mano klaidas kurias dariau ir mes vėl išlėkėm I medžioklę. Išėję iš univero mes pamatėm vieną rūkančią blondinę.

Kadangi jos kojos buvo labai gražios negalėjau neprieit. 😀 Ją užkalbinęs nepamačiau daug jos susidomėjimo ženklų, bet nenuleidau rankų ir ėjau tolyn. Po ilgesnio bendravimo mes jau pradėjome kalbėti apie bet ką, juokauti ir nusišnekėti, ji pradėjo rodyti man savo susidomėjimo ženklus. Deja viską sugadino tai, kad ji pamatė Šokėją ją filmuojant ir pasidarė nebetokia bendraujanti, iškarto atšalo, paprašęs jos numerio ji nesutiko, todėl teko ja palikti.
Per ši susitikimą vėl gavau daug patirties, daug praktikos, ir dar daugiau savimi pasitikėjimo.

Aštuntasis susitikimas su Patrauklus Vyras

Per šį mūsų paskutinį susitikimą mes vėl išlėkem į univerą.
Iš pradžių vėl pajutau užkalbinti merginą prie kitų žmonių nes bijojau apsijuokti, bet Šokėjas užvedė mane ant kelio. Taigi priėjau, užkalbinau, susipažinau, gavau numerį ir išėjau. 😀 Kalbinau daug merginų iš poros gavau telefono numerius.

Nebuvo daug studentčių, o ypač gražių todėl nebuvo tokios kuri labai patrauktų akį. Pajutau jog aš renkuosi, aš esu prizas ir merginoms reikia labia pasistengti, norint laimėti mane.
Gavau labai daug praktikos, savimi pasitikėjimo bei jaučiau kaip aš pasikeičiau. Koks dabar aš esu ir koks buvau prieš susipažįstant su Šokėjumi skirtumas yra žiauriai didelis.

Dabar aš pasitikiu savimi, nebijau atstumimų ar dar kokių nesamonių, moku išsisukti iš nemalonių situacijų, laisvai bendrauju bei spinduliuoju vyriškumu. Matau, kiek daug merginų mane nužiūrinėja ir kiek daug jų man skleidžia susidomėjimo ženklus.
Prieš susipažįstant su Šokėju nieko panašaus nepastebėdavau. Daug žmonių pastebėjo, kad pasikeičiau. Jaučiuosi kaip naujai gimęs laisvas žmogus, nes nugalėjau dalį savo kvailų baimių. Ir visiems kurie dvejoja ar susitikti su Šokėjumi ar vis dėlto pačiam bandyti, patariu SUSITIKTI ir greičiau suprasti, kad patys taip greitai ir efektingai tokių rezultatų niekaip negausit. Kai aš tai supratau, tad ir nusprendžiau susitikti su Šokėjumi, ir tikrai tuom nesigailiu!

Mokiniai

3 komentarai

  1. Lauris:

    Na ka, saunuolis kad ismokai uzkalbint tau patinkancia mergina gatvei, bet vel tai savotiska loterija, nes buna turi vaikina,daznai buna jos nelinkusios i atsitiktines pazintis,arba paprasciausiai tu jei busi nepatrauklus , bet teisingai darai gatvei 10 kart lengviau rast merga negu FACEBOOKE IR ONE.LT as perskaites visa si psl vien kiek drasos ir pasitkejimo igavau o ka jau kalbet kas butu jei nuvaziociau pas sokeja kad jis gyvai pamokytu SEKMES IR TOLIAU KABINANT JEI KABINSI TIKRAI ANKSCIAU AR VELIAU RASI MERGINA SU KURIA NORESI DRAUGAUT 🙂

  2. Donce:

    Gramatinės klaidos akis drasko.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį