Skype
Ką ji norėjo pasakyti tuom, kad ji man nepatiks? - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Ką ji norėjo pasakyti tuom, kad ji man nepatiks?

ka ji norejo pasakyti tuom, kad ji man nepatiks? „Sveiki, taigi mano istorija tokia: Esu vyras is Kauno ir turiu drauge ji yra is Traku, taciau ji studijuoja Kaune, bendraujam jau apie 3 metus, ji turi vaikina, taciau sako jog jis jai nebepatinka ir reiketu susirasti kita kuris butu is Kauno, as pasisiuliau save, juoko forma, o ji man atsake, jog su ja yra sunku ir man nepatiks ji, iki siol musu santykiai buvo draugiski, jokios meiles, tiesiog geri draugai. Taigi klausimas butu toks, ka ji norejo pasakyti tuom, kad ji man nepatiks? Ar tai uzuomina i tai, kad as jai nepatinku ir mes nebusime kartu? Dekui uz atsakyma ir analize 🙂

Sveikas, „ka ji norejo pasakyti tuo, kad ji man nepatiks?“ – čia yra moterų mandagus pasakymas, „geriau mes nieko nebandom, nes tu prašai, o nemoki pasiimti“. Ji tuo norėjo pasakyti, jog jeigu tu nesugebi manęs pasiimti, o manęs prašai, tai aš tikrai pas tave neateisiu. Nori manęs, atvažiuok ir pasiimk.

Jeigu moteriai siūlaisi, jos prašai, pavyzdžiai būtų tokie: „ar norėtum jau su manimi draugauti?“, „ar norėtum nueiti kavos su manimi?“, „gal pabandome mes kartu bendrauti artimiau?“ – gausi atsakymus visus „NE“. Kodėl? Tave visuomenė išmokė būti mandagiam, vertinti lygiai moteris.

Giliai giliai širdyje moterims nepatinka tokie vyrai. Tokie vyrai, užduodami tokius klausimus, prašo moters leidimo, taip iškeldami ją aukščiau, ir faktas kad to leidimo kažin ar gaus. Galbūt yra atvejų kuomet ir moteris pasako „taip, tačiau vadinasi toks vyras prieš tai buvo su ja vyriškas, parodė jog turi gyvenime savo tikslų, kryptį, netiesiogiai leido moteriai užuosti, jog tai yra geras laimikis.

Tačiau visuomenė niekuomet vyro neišmokė, kaip elgtis drąsiai ir ryžtingai. Jeigu nori pamatyti tą moterį, paskambini jai ir pasiūlai iš dviejų dienų pasirinkti: „labas, norėjau išgristi savo gražų ir seksualų balsą. Kaip gyveni? Kokiomis savaitės dienomis būsi laisva? Aš būsiu Trakuose trečiadienį, tai 19h prie stoties, nepamiršk pasiimti savo gražių kojų“ – tokiu pasakymus aš iš pradžių užmezgu lengvą pokalbį – paklausdamas kaip ji gyvena. Prieš tai dar pasakau komplimentą, jog jos balsas seksualus ir gražus. Moterims patinka, kai vyrai skambina, jos tada mato jog jie drąsūs, neturi laiko žinutėms ir svarbiausia nori išgirsti jų balsą.

Pokalbyje sužinoję, kokiomis dienomis ji bus laisva, aš mūsų susitikimą pasiūlau į laisvą jos dieną ir patogią valandą. Valanda vėlgi priklauso nuo jūsų. Pasiūlau Trakuose susitikti, nes merginai tai yra labai patogu. Gale pasakau, kad ji nepamirštų pasiimti savo gražių kojų – toks pasakymas parodo mano pasitikėjimą savimi ir taip pat duoda jai komplimentą. Visuomet vyrai girkit ir sakykit tik tai kas jums tikrai yra moteryje gražu. Gali ir įdėti vidinę savybę: „nepamiršk ir pasiimti į pasimatymą savo plačios vaizduotės“.

Matos – aš jos neprašau, o ją pasiimu. Atvažiuoju į Trakus ir jau ją turiu. Pirmame pasimatyme aš ją suviliosiu iki lovos, vėlesniuose parodysiu, jog esu geriausias pasirinkimas iš ją supančių vyrų. Apie tai, kaip tai padaryti, deja aš tik mokymuose dėstau.

Šios žinutės, autoriau, matai skirtumą? TU SIŪLAUSI, O AŠ NUVAŽIUOJU IR PASIIMU JĄ. Tu rašai „as pasisiuliau save, juoko forma,“ – atmink, kiekvienam juokely yra visuomet dalis tiesos. Ir moteris, taip suprato vos ne kaip rimtai. Nors aš tave suprantu, tu tik pajuokauti norėjai. Manyčiau, jog šį juokelį būtų galima iškeisti į „jeigu tu turėtum mane, aš tau kailį diržu iškarščiau, muščiau pririšęs prie lovos, už tavo nuostabią vaizduotę. Bet tu turi manau tikrai gerą vyrą, nes jis tavęs nemuša, taip kaip aš išknisu tai daryčiau“ – toks pasakymas yra remiamas psichologija – kuo nuo savęs labiau stumsi moterį ir rodysi, jog tu esi netinkamas vyras jai, tuo ji labiau tavęs norės ir kaip tik galvos kad tu kaip tik esi tinkamas vyras. Paradoksalu. Ką aš pasakau šiais žodžiais: „jeigu tu turėtum mane“ – rodau, jog jai reikia dar pasistengti užkariauti mano širdį. Čia prizas yra ne ji, o aš. Moterims patinka šiek tiek neprieinami vyrai. Pasakymas: „aš tau kailį diržu iškarščiau, muščiau pririšęs prie lovos“ – rodo netiesiogiai, jog aš esu vyriškas – iniciatyvus, agresyvus, dominuojantis. Šis pasakymas sufleruoja jai, jog su tavimi seksas būtų laukinis. O pasakytas gale „už tavo nuostabią vaizduotę“ – sušvelnina visą pasakymą ir duoda moteriai komplimentą už vidinę jos savybę – vaizduotę.

„Ar tai uzuomina i tai, kad as jai nepatinku ir mes nebusime kartu?“ – negalima sakyti, kad tu jai nepatinkti. Jeigu ji su tavimi bendrauja, būna, leidžia laiką – tai kažką reiškia? Taip, tai reiškia viskas gerai. Tačiau dėl tavo bijančių rizikuoti, nevyriškų, prašančių leidimo veiksmų, moteris natūraliai tave jau pradeda matyti tik kaip draugą, o ne kaip vyrą, su kuriuo mylėtųsi. Ji atstumia ne tave, ne tavo asmenybe, bet tavo žodžius, kuriuos tu jai sakai. Vyrai, visiems kartoju, moteris atstumia ne jus, taip kaip jūs atrodote, – stori, barzdoti su pilvu, nesvarbu, bet atstumia taip kaip jūs elgiatės. Aš įsitikinęs, jog apkūnus, nesimpatiškas vyras laisvai gali suvilioti bet kurią moterį, jei jis vyriškai elgsis su ja. Tuomet moteris negali jam pasakyti „Ne“.

Autoriau, nieko su tavimi kaip asmenybe blogo nėra, yra negerai su tavo žodžiais kuriuos tu sakai tai moteriai ir iš kurių kyla tavo atitinkamas elgesys.

Atsiųsk ir tu savo klausimą, Patrauklus Vyras pateiks analizę

Patrauklus Vyras

Patarimai

Komentavimo galimybė išjungta.

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį