Skype
Neradau patarimų kaip prieit prie panos ką jai pasakyt kad sudomint - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Neradau patarimų kaip prieit prie panos ką jai pasakyt kad sudomint

neradau patarimu kaip prieiti ka sakyti prie merginosZodziu tiesiai prie reikalo. Neesu vadinamas meme ar pan. galiu kalbint galiu juokint bet turiu beda tokia nuotaiku svyravimo itaka bendravimui truksta kazkaip motyvacijos kartais ir siaip ka pasakyt tai panai priejus naujo ar kad ja patraukt kazka paprasto neisivaizduoju kartais.Panika buna kartais jei stumt ima mergina. Verta mokymus pas tave pradet del tokiu dalyku ar tiesiog kazka patarsi ir tobulintis paciam?

as skaiciau tavo straipsnius bet taip ir neradau pvz kazkokiu patarimu kaip prieit prie panos ka jai pasakyt kad sudomint kokia kuno kalba turi but ir pan.Man svarbiausia zengt pirma zingsni jog ja sudomint ir islaikyt jos demesi pirmo susitikimo ar pasimatymo metu toliau kai jau pradeda domint as kaip asmenybe ja viskas einasi geria dazniausiai nes nesedziu vietoje ir sportuoju ir varzybose dalyvauju ir pussy magnet yra mocas ir daug visokiu kitokiu hobiu.Tik persilauzimo nera pirmuosiuose zingsniuose. parasytum straipsni kaip elgtis pirma kart priejus prie panos, kada prie jos prieti geriausia ( atsizvelgiant kur ji yra ka ji veikia ir pan). 

Sveikas, „Verta mokymus pas tave pradet del tokiu dalyku ar tiesiog kazka patarsi ir tobulintis paciam?“ – jeigu nori greičiau, tai žinoma mokymai tau duos greičiausią ir labiausiai apčiuopiamą rezultatą, nes tu kaip rašai: „Tik persilauzimo nera pirmuosiuose žingsniuose“. Tavo norimas evoliucionuoti taškas yra – mokėjimas padaryti su moterimi pradžią.

Pradžia sukuria pirmąjį įspūdį moteriai apie tave. Kai yra sukurtas pirmasis geras įspūdis, moteriai pakeisti apie tave įspūdį būna labai sunku. Pavyzdys: tu priėjai gatvėje ar prie ežero prie patinkančios merginos, elgeisi vyriškai, buvai užtikrinta savimi, spontaniškas, nenuobodus. Mergina juokėsi, krykštavo, jei buvo smagu praleisti su tavimi laiką. Tu paėmei jos kontaktus ir susitarėte susitikti. Panelė į pasimatymą ateina jau turėdama gerą įspūdį apie tave ir pasimatyme jau „dirbti“ daug nereikia. Pati pradžia tau atveria duris.

„as skaiciau tavo straipsnius bet taip ir neradau pvz kazkokiu patarimu kaip prieit prie panos ka jai pasakyt kad sudomint kokia kuno kalba turi but ir pan“ – žinok jų ir praktiškai nebus. Aš esu parašęs knygą: „kaip suvilioti moterį“, kurioje surašiau tuos užkalbinimus, kaip tęsti pokalbį ir kaip išlaikyti moters dėmesį. Tik tokį dalyką noriu pasakyti. Jog išmokta „pickup line“ – užkalbinimo būdas, tau neatneš į santykius geros, kokios tu ieškai moters. Štai būtent tavo gyvenimas apie kurį tu aprašei – tavo sportas, motociklas, varžybos – tai šie dalykai, kuria tavo, kaip vyro vertę. Todėl visiems vyrams linkiu vėliau koncentruotis į pačio asmeninės vertės auginimą. Kai tavo pačio vertė (pažintys, turtas, pinigai, ambicijos, tikslai, perspektyvumas ateity, galia bendraujant su žmonėmis ir t.t.) paauga, tuomet tu pritrauki taip pat aukštesnės vertės moterį.

Patarimai

1 komentaras

  1. BLOGIS:

    Nesusilaikysiu nepakomentavęs. Paprastas klausimas laiško autoriui- atsakyk nuoširdžiai sau pačiam, o ne mums- kiek merginų esi užkalbinęs gatvėje per visą savo praktiką? Panašu, kad skaičius labai mažas, nes priešingu atveju tau nereikėtų pastangų perlipt per „startinį barjerą”. Nors gerai, kad pripažįsti, kad tokį turi, ir norėtum su tuo kovoti.

    Pats kartais kalbinu merginas gatvėj gal metus laiko. Žinai kiek pick-up line’u moku? Pasiruošk- skaičius bus tikrai įspūdingas. Ogi nei vienos!!! Kame „fiškė”? Tiesiog visada sakau tai ką matau ir pokalbis visada prasideda nuo klausimo. Po klausimo seka komplimentas. Scenarijus visada vienas ir taspats. Skiriasi tik žodžiai. Pvz paskutiniai mano kabinimai:

    -Mergina su kablais eina gatve. Prisigretinu ir klausiu be jokiu įžangų ir ceremonijų, neatsiprašinėdamas ir net nepasisveikinęs- „Ar nebūna taip kartais, kad toki kulnai įstrigtų tose grotelėse kur prie maksimos įėjimo?”. Nusišypso, kažką atsako. Man net nelabai įdomu ką. Toliau sakau- „Šitie batukai tikrai patraukia dėmesį. Tikiuosi jiem neteks susidurt su tom pragariškom grotelėm, juk būtent jie ir patraukė mane. Jie tau labai tinka.”. Viskas. Toliau pokalbis vystosi savaime.

    -Prekybos centre mergina prie batų parduotuvės su raudona suknele apžiūrinėja batus. „Ar tu visada taip pasipuoši kai eini apsipirkt?” Šypsosi, nesako nieko. Vėl klausiu- „šituos batukus derinsi prie šitos savo suknelės?” Dabar jau kažką atsako. „Tau jie tikrai turėtų tikti. Mėgsti su aukštesniais kulnais?” ir pokalbis prasideda.

    -Mergina sėdi ant suoliuko ir geria kavą. „Įsirengei fantastišką savo nuosavą lauko kavinę. Dizainą kūrei pati?” Čia net pats nesusilaikau ir pradedu žvengt iš to ką pasakiau. Juokiasi ir ji. Pokalbis katik prasidėjo.

    -Ledų kavinėj mergina pardavinėja ledus. Perku ledą. Kol man jį deda, šnekinu- „Pati turbūt išragavus jau visus.” Kažką atsako. „Leisk atspėsiu- mėgsti labiausiai tuos (rodau į tą ledų dėžę, kuri jau beveik tuščia).” Jos atsakymas- „neatspėjai”. „Tada kurie visgi tavo mėgstamiausi?”. Ir taip prasideda pokalbis.

    Jokių atsiprašinėjimų, jokių pasisveikinimų. Sakai tai ką matai ir tiesiog tai interpretuoji.

    Sakai turi britvą? Žinai, aš irgi. Nesuprantu kaip tau taip nesiseka išnaudot šito „pussy magnet”. Su saviškiu važiuoju daug ir dažnai. 90% laiko už manęs visada sėdi kokianors mergaitė. Tiesiog nereikia jo reklamuot. Mocas nuo mašinos skiriasi tuo, kad jis yra žiaurei mobilus. Kai pamatai kažką einant gatve, gali staigiai apsisukt, prilėkt prie tos mergaitės ir greitai prasukt kokį pokalbį. Auksinė taisyklė kai tu ant moco- apie jį nei žodžio. Jokių ten „va žiūrėk kokį arklį turiu ir pan”. Ji jį mato. To užtenka. Nesiūlyk ir su juo važinėtis. Ji ir taip supranta, kad jei paliks numerį tai turės galimybę su tavim prasilėkt. Tiesiog privažiuoji, pasikalbi, apie mocą ir pasivažinėjimus nei žodžio, pasiimi numeri ir dingsti.

    Nereikia sureikšmint to ką turi. Kai tik sąmoningai pasistengsi atkreipt dėmesį į savo pliusus, jie iškart nugaruoja. Taip jau yra. Sportuoji? ok, vadinasi tai matosi, ir apie tai nei žodžio kabinant. Ji pati tai įvertins, nes tai juk matosi. Tu su mocu? ok, tai akivaizdu, nes ant jo sėdi. Apie jį pokalbio eigoj nei žodžio. Visi tavo pliusai turi matytis, bet neturi būti demonstruojami. Pademonstruok betkurį iš jų ir iškart jį prarandi. Tai vadinama santūrumu. Santūrumas paperka betką.

    Apibendrinant- tau tiesiog trūksta praktikos. Tu esi toks pat kaip 98% vyrų- išsivaizduoja, kad kažką gali, nors giliai viduj puikiai supranta, kad jų sugebėjimai šūdo verti. Kaip sakoma- tuščias puodas garsiai skamba. Geri sprendimai ateina iš patirties. Patirtis ateina iš nevykusių sprendimų.

    Skyriau tam laiko ir pabaksnojau pirštu į tavo klaidas TIK TODĖL, KAD esi dviejų ratų „brolis”. Kas ten žino, gal kada mudu lenktyniavom nuo kurios sankryžos, gal kada važiavom toj pačioj kolonoj. Jei nevažinėtum, nebūčiau ir pakomentavęs.

    Tau tiesiog reikia gero spyrio į šikną kiekvieną kartą, kad pastumtų prieit. Po 100 spyrių taves nebereiks stumt ir problemų nebeliks. Sėkmės.

    BLOGIS.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį