Skype
Kaip save užvesti ir nugalėti užkalbinimo baimę? (Antroji dalis) - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Kaip save užvesti ir nugalėti užkalbinimo baimę? (Antroji dalis)

kaip save uzvesti ir nugaleti baime uzkalbinti merginaPirmąjį straipsnį rasite čia:

Praeitame straipsnyje aptarėme priežtastis, kurios stabdo vyrus, einant į medžioklę. Tęskime analizę toliau!

Pasiteisinimų:

Pasiteisinimai yra visų pirmąjam straipsnį išvardintų problemų rezultatas.

Įsivaizduok situaciją:

Pamatai atsitiktinę merginą gatvėje, klube, bare ir t.t. ji tau iš kart krito į akį. Vieną sėkundės dalį tu jau galvoji kokia ji būtų lovoj, kaip atrodo jos nuogas užpakaliukas. Tavo pasamonė pradeda kurti iliuzijas, kurioms tu beveik atsiduodi, tačiau.. Kitą sėkundės dalį, įsijungia tavo smegenys, kurios dėl netinkamos mąstysenos ar požiūrio į merginas, bando tave apsaugot nuo atstūmimo ar bet kokio kito neigiamo pokyčio tavo ego.

Tuomet pasipila pasiteisimų virtinė:

  • Nėra ji jau tokia ir graži;
  • Tokia tikriausiai turi vaikiną, netrukdysiu jiems;
  • Ji ne mano lygio;
  • Ji kažkur labai skuba ir nenorės kalbėtis su manim;
  • Aš neturiu laiko;
  • Šiandien nėra nuotaikos, rytoj tikrai kažką užkalbinsiu;
  • Ji su draugėm;

 

Dažniausiai šioji problema ima viršų. Tik tikri vyrai ją įveikia – įveikia save. Geriausia yra tai, jog įveikus šią problemą ir užkalbinus merginą, įveiki visas kitas (pirmo straipsnio problemas) vienu „smūgiu“. Ji yra visų problemų rezultatas. Tad įrodyk sau, kad esi VYRAS ir sukurk realybę savo kūriamai iliuzijai!

kaip nebijoti uzkalbinti nepazystamas merginas

 

Kaip save užvesti?

Merginų kabinime, viliojime, kartais būna dienų, kada nieko nesinori. Tomis dienomis sunkiau įveikti užkalbinimo baimę ir persilaužt per save. Tačiau yra keli būdai, kurie ne tik „sušildys tave“, bet ir sumažins baimę užkalbinti:

  • Naudok savo seksualinę energiją. Išvalyk mintis ir pamatęs pirmą tau patinkančią merginą, įsivaizduok ją nuogą, kaip tu ja dulkini ir t.t. Tas pakels tavo testesterono lygį kraujyje. Tu tapsi ne tik kad agresyvesnis, bet ir kur kas patrauklesnis – kieno pasekoje, kyla tavo seksualinė energija.
  • Naudok socialinį lubrikantą. Pradėk kalbinti žmones nuo klausimų: kiek valandų? kur čia tas ar anas? Šitokiu būdu pramuši ledus, įgausi pasitikėjimo savimi, apšilsi. Tuomet gali pradėt kalbint tau patinkančias merginas. Šis būdas velniškai geras pradedantiesiams.
  • Naudok fizinius pratimus. Kai jau jauti, kad šiandien tikrai ne tavo diena, kad viskas velniškai sunku ir niekas tau nepadeda, nueik kur atokiau ir pasportuok. Atrodo juokinga mintis, bet žinokit tai puikiai veikia. Pusę minutės padaryk pritūpimų ar pašokinėk. Tas sukels tavo vidinę energiją.  Sportas tave užves, bus daug drąsiau judėti link taikinių.

kaip save uzvesti ir noreti merginu

 

Išvados:

Užkalbinimo baimė smarkiai įtakoją tiek vyrų elgesį, tiek jų pačių ateitį. Geriausias būdas šią baimę įveikti – išsianalizuojant, kas tave stabdo kalbinti merginas ir sukuriant spredimus šiom problemom. Negailėk laiko sau, prisėsk prie stalo ir pagalvok, aš tau pažadu, tai atsipirks. Naudok užvedimo technikas blogomis dienomis, bet niekada nepasiduok. Užsibrėšk tikslą: per  7 dienas turiu užkalbinti 20merginų, ar kas dien po 3 merginas.

Nepamiršk, kad visada turi užnugarį – patrauklusvyras.lt                                                              Dalinkis savo pasiekimais, įspūdžiais su mumis. Jei kas ne taip, aš pasirengęs atsakyt į jūsų klausimus!

Mačo

Pasitikėjimas savimi

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį