Skype
Pakabinau soliariumo darbuotoją - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Pakabinau soliariumo darbuotoją

pakabinau soliariumo darbuotoja

Si savaite man gan iemta (darbas,sportas,shokiai,pasiruoshimas ketvirtadieniui).Nelabai kada randu laiko istrukti i miesta,bet pasitaikius progai (kaip,kad nutiko siandien) uzkalbinu viena kita moteri.Zodziu nuejau i soliariuma padailinti idegi.Ten,kaip ir daugumoj soliariumu sedejo daili pana (priziuretoja).Ji man labai patiko.Jos dailus veidas ir tarsi nulieta figura kauste mano demesi.Mintys pradejo suktis apie uzkalbinima.Neskubejau,leidau sau pasikaitinti 15 minuciu ir apgalvoti kaip ir ka sakysiu isejes.Isejes paklausiau: ar yra pas tave cia vandens? neva as persikaitinau ir man svaigsta galva 🙂 Mergina susirupinusiu balsu atsake:taip yra,bet tik is ciaupo,ar tiks? atsakiau – taip tiks.Atsigeriau jos atnesto  vandens,padekojau ir susipazinau su ja.Pasakiau,kad istikruju man nebuvo silpna o tik norejau su tavim susipazinti.Merginos veide pasirode sypsena 🙂 Uzsimezge pokalbis.Pasakojau savo istorijas,pasokdinau ja,padariau keleta apsukimu.Pana muvejo ziedus,todel neapsiejau be ziedo istoriju ir lietimu.Dar kiek pabendravom ir pasiemiau jos kontaktus.Pasakiau jai,kad noriu susitikti su ja kitoj aplinkoj,kurioje tu busi labiau atsipalaidavusi.Ir ji sutiko… 🙂

2014 metų rugpjūčio 8 diena

Sveikas,

mergina soliariume kaip pakabintiNoriu tave pasveikinti su išmokimu suvilioti moteris. Tu ir puikiai, tinkamai į situaciją užkalbinai, apsukai taip reikalus, kad ji aplink tave palakstytų, pasirūpintų ir pasijaustų moteriška, pašokdinai, papasakojai žiedo istoriją, papasakojai savo istorijas, kurias pasidarėme mokymuose ir tu ją suviliojai.

Puikiai sugalvojai su vandeniu. Tiesiog tobulai.

Kaip žinia soliariumo darbuotojos gauna labai daug dėmesio, o jas pavyksta suvilioti tik tiem vyrams, kurie moka vilioti, supranta moters psichologiją, turi empatiją ir išsiskiria iš kitų vyrų.

Aš didžiuojuosi tavimi, tavo rezultatais, tokį laišką gauti tiesiog yra tikra palaima ryte. Dabar tu turi įgūdį suvilioti moterį.

Laukiu tavęs sekančioje pamokoje, kurioje mes nagrinėsime žmonių grupes, jų psichologiją ir kaip daryti teigiamą įtaką merginų grupelėms, kuriose net yra vyras.

Ką tu galėtum pakeisti kitam kartui?

Visuomet pokalbio pabaigoje pakurstyk dirvą jūsų tolimesniam susitikimui. Tu turėtum jos paklausti: „ką planuoji veikti rytoj ir poryt?“ – surask laisvas valandas, sužinok prie kur gyvena. Tai tau labai padės jūsų tolimesniam bendravimui.

Netgi priėjimo pabaigoje jau gali iš karto sutarti vietą ir laiką kada jūs rytoj susitiksite. Tokiu būdu iš tavo gaunamų numerių bus daugybę numerių, iš kurių moterys ateis į pasimatymus.

Šaunuolis kad ruošiesi striptizo šokiui ketvirtadieniui. Tai tau duos daug. Pranaikins kompleksus ir jausiesi tvirčiau prieš merginų grupes. Patobulinsi seksualią kūno kalbą, akių kontaktą, judesius, moters šokdinimą partneryje, padarysi šou, nes tu esi LIŪTAS.

Patrauklus Vyras

Mokinių dienoraščiai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį