Skype
Kaip sukelti pavydą buvusiai merginai - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Kaip sukelti pavydą buvusiai merginai

kaip sukelti pavyda buvusiai merginaiMerginos nėra kvailos. Jos pajaus, jog tu specialiai bandai sukelti pavydą ir tavo vertė kaip vyro dar labiau kris jos akyse. Taip pat ir tu nesi kvailas ir gali atskirti, kur specialiai buvusi mergina stengiasi sukelti pavydą, o kur ne specialiai.

Tikras manipuliavimo įvaldymas atsiranda tuomet, kai kitas žmogus net nesupranta, jog tu tai darai iš tiesų specialiai. Aš pats išsiskirdamas su savo buvusiomis merginomis stengdavausi išlikti draugais. Stengdavausi išsiskirti gražiuoju. Dažnai mus jau siedavo koks finansinis ryšys, todėl bet kokiu atveju palaikyti santykius tekdavo.

Bet kokiu atveju, kad ir tu susitaikysi su savo mergina, didelė tikimybė, jog su ja vėl išsiskirsi. Kodėl? Jeigu pavyzdžiui, jūs išsiskyrėte dėl tavo netvarkingumo ir pastovaus sėdėjimo prie pokerio arba counter-strike, nors jūs ir susitaikysite, pačioje pradžioje tu nesėdėsi prie pokerio ar counter-strike, bet vėl po kelių dienų grįš tavo seni įpročiai ir vėl tas pradės nepatikti merginai. Nebent tu iš to negyveni ir visai išmeti counter-strike ir pokerį, tada per 21-ą dieną įsidiegi naują įprotį kažkur savo laiką paskirti kitur ir esi nauja savo paties versija.

Matai, aš matau, jog tiek tu ir daugumą kitų vyrų nori sukelti buvusiai merginai pavydą, kad atkreipti jos dėmesį ir galbūt net ją susigrąžinti arba ATKERŠYTI JAI. Atkeršyti merginai motyvacija nėra tinkama. Tinkama yra tik naujų, tavo buvusiai merginai tinkančių įpročių suformavimas ir susigrąžinimas jos.

Tavo 85 procentai laimės ateina iš santykių su kitais žmonėmis. Ir jeigu tu keršysi, skaudinsi kitus, pats pasijusi jog esi nelaimingas. Žmonėms reikia pasakyti kas tau nepatinka ir ką nori pakeisti, bet nereikia jiems keršyti. Dar nė vieno žmogaus per istoriją kerštas neprivedė prie nieko gero.

Pasižiūrėk kokia yra tavo motyvacija sukelti pavydą buvusiai merginai? O dabar panagrinėkime, kaip sukyla buvusiai merginai pavydas.

kaip sukelti pavyda buvusiai merginai 2Labiausiai buvusiai merginai sukelia pavydą pamatymas tave su kita nė kiek ne prastesne iš išvaizdos ir socialinio statuso mergina. Kai tavo buvusi mergina pamato tave apsikabinus su kita mergina, jos galva (kompiuteris) pradeda iš karto lyginti save ir tavo nauja mergina. Ir jeigu tavo buvusios merginos kompiuteris atkreipia jos dėmesį: „žiūrėk, ji net geriau už tave apsirengusi. Ji net galbūt gražesnė“ – tuomet sukyla tavo buvusiai merginai pavydas.

Tuo tarpu, jeigu tavo buvusi mergina pamato tave apsikabinusį prastesnių drabužių, socialinio statuso (rūbų medžiaga, „brendai“, plaukai ir t.t.) jai paprasčiausiai nesukyla pavydas, nes ji jaučiasi vis tiek geresnė. Ji net sau po nosimi pasako: „tas lopas tokias ir tesugeba susirasti. Gerai, kad permečiau jį“.

kaip sukelti pavyda buvusiai merginai 3Pabandyk šį dalyką, susirask ir pasikabink dar už buvusią daugiau pinigėlių turinčią ir gražesnę merginą, būk kur nors su ja apsikabinęs, bučiuokis ir jeigu tavo buvusi netyčiomis kažkaip sužinos, patikėk manimi ,gausi žinutę nuo jos: „labas, ką veiki?:)“

TIKSLAS PASIEKTAS, BET KAS IŠ TO?

Jeigu nori plačiau pakalbėti apie savo situaciją, susisiek su manimi –

KONTAKTAI

Patrauklus Vyras

Patarimai

1 komentaras

  1. Karol:

    Baisiai gera istorija. Jūs geriausi ne tik Lietuvoje bet ir pasaulyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį