Skype
Kaip užkalbinti merginą sporto klube - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Kaip užkalbinti merginą sporto klube

kaip uzkalbinti mergina sporto salejeDažnas save prižiūrintis vyras eina į sporto klubą, sportuoja, yra tvarkingas ir ieško panašios į save antrosios pusės. Tokie vyrai dažniausiai būna plačių pečių, siauros talijos, raumeningų kojų ir su „six-packu”. Nieko keisto, kad tokio kūno savininką traukia sportiškos moterys. Tik kyla klausimas, kaip užkalbinti sportuojančią merginą klube? Pvz. tokią kaip nuotraukoje kairėje 🙂

Šiame straipsnyje aš pateiksiu savo įžvalgas. Kadangi pats esu reguliairiai sportuojantis vyras, tad ir kitam vyrui iš savo pusės tikrai galiu patarti. Kiek merginų teko kalbinti pačiame sporto klube – nieko gero neišeidavo. Priežasčių gali būti begalė. Mergina nesijaučia gerai ir galvoja apie ateities pasekmes. Sporto klube sportuojančios merginos kiek įmanoma nori išlaikyti savo privatumą – privatų gyvenimą, kad niekas joms neklijuotų jokių etikečių ir jos galėtų atsipalaidavusios, nesusilaukdamos perkreiptų žvilgsnių sportuoti. Profesonalų požiūrį į sportą turinčios merginos ar sportininkės siekia išlaikyti maksimalią koncentraciją treniruotės metu ir joms mažiausiai rūpi aplink šmėžuojantys vyrai.

Kartais užkalbinti merginą sporto salėje nėra geriausias pasirinkimas

Įsivaizduok, jei tu ją kalbini vidury klubo, kai visi žmonės mato ir jeigu ji lengvai duos tau savo numerį ar koketiškai šypsosis – daugeliui iš šono ji atrodys eilinė „tuštutė” ar dar blogiau „kurvelė”. Didžiausia kiekvienos save gerbiančios merginos baimė yra, kad niekas jai neklijuotų šliundros etiketės. Tu taip pat gali susilaukti nemalonių žvilgsnių tiek iš kitų moterų, tiek iš vyrų, kurie manys, jog esi „donžuanas” einantis per moteris ir dažnai dėl to tau taps neprieinama dalis kitų moterų. Tačiau toks gyvenimas – visiems neįtiksi ir nereikia įtikti. Grįžtant prie mūsų šiandienos temos – yra daug geresnis būdas, kaip užkalbinti merginą sporto klube, ją pakabinti ir visiškai neapsunkinti savo pozicijų tarp moterų.

Pats esu bandęs kalbinti sportuojančią merginą sporto klube prie visų akių. Užkalbinimai būdavo nesėkmingi, nes paprasčiausiai neišeidavo palaikyti pokalbio. Tai man priėjimas, tai jai. Kažkoks smaukymasis. Ir dar galvoji, kaip atrodai prieš kitus. Žinoma tu jai gali parodyti, kaip padaryti vieną ar kitą pratimą taisyklingai, tai bus kaip užuomazga tolimesniam, ne klubo aplinkoje bendravimui, bet turėk omeny, kad aplinkiniai žmonės supras, kur link tu čia uodegą suki 🙂 O tikras viliojimo meistriškumas yra tada, kai suvilioji merginą sporto klube, kitiems net nesupratus, kad tu ją suviliojai. Visi sportuoja klube, varvina dėl jos seilę ir net neįtaria, kad tu su ja susitikinėji už sporto klubo ribų.

Kaip sėkmingai užkalbinti merginą sporto klube?

Man ne kartą yra pavykę sėkmingai susipažinti su mergina sporto klube, kai ją užkalbindavau jau išėjus iš klubo. Įsivaizduok, tu sportuoji klube ir matai tau patinkančią sportuojančią merginą, užmezgi akių kontaktą ir nieko daugiau. Prie sporto klube esančių žmonių tu jos nekalbini, tik pamatęs, kad ji jau baigė treniruotę, pats irgi baigi treniruotę (suprantu, jog profesionalams yra sunku tai padaryti, bet pasiaukoti dėl šios sportuojančios merginos tikrai verta) ir nueini į persirengimo kabiną. Šiek tiek pasiskubini, kad neprasilenktum su ja. Išeini anksčiau iš sporto klubo – atsisėdi ant netoliese esančio suoliuko ar kitoje vietoje, kur matytum išėjimą.

Pamatęs ją išeinančią iš sporto klubo, pasek ir užkalbink toje vietoje, kur jau sporto klube buvę žmonės to nepamatytų. Atsimink – tau nereikia pabloginti savo padėties kitų moterų akyse. Jeigu aplinkiniai mato, kad tu eini per visas ir kalbini vieną po kitos, tai tau užsidarys potencialūs keliai ir taps daug sunkiau suvilioti. Deja pats tai patyriau ir įsitikinau, bet jeigu nori gali kartoti seno vilko klaidas vietoj to pasimokęs.

kaip uzkalbinti mergina sporto klubeKai prieini prie savo viliojimo taikinio, užkalbink šmaikščiai apkaltindamas. Pastebėjau, kad gerų emocijų į pokalbį įneša ne lindimas į šikną, bet pasitikinčio savimi vyro šmaikštumas.

Kairėje esančioje fotografijoje mergina sportuoja parke. Tai pavyzdys iš interneto. Esmė užkalbinant merginą yra ta, jog reikia kalbėti apie tai, kur ta mergina skyrė daugiausiai savo energijos. Tai galėtų būti apranga, išvaizda ar ta pats sportas. Taigi, jeigu sporto klube nebuvo jokio kontakto – užkalbinu ją lengvai kaltindamas:

– „Tai čia specialiai apsirengei rausvas tympas, kad visi vyrai tave pastebėtų sporto salėje. Na neabejoju jog ir moterys pastebi. Tačiau tiesa, jog čia specialiai tokią spalvą pasirinkai?” – kitų moterų paminėjimas sukelia jai mintis apie lesbietes ir garantuotai ją prajuokins. Na, o lengvas kaltinimas dėl pasirinktų sportinių kelnių privers ją teisintis, kas pastūmės ją daugiau investuoti į jūsų pažintį ir ji jokiu būdu negalės tavęs iš karto atstumti. Sėkmė 120 procentų. Ir dar, šis užkalbinimas parodo tavo aukštesnį intelektą, nes intelektas visų pirma yra pastabumas ir jautimas aplink esančių žmonių.

Pritaikę šią užkalbinino techniką jūs su ja keliaujate toliau nuo sporto klubo aplinkos ir jau niekas jūsų nemato. Sportuojanti mergina visiškai natūraliai ir be jokių kompleksų su tavimi kalbėsis. Jūsų pokalbis truks kur kas ilgiau, o pažintis nuves ten, kur tu norėsi.

Asmeninė mano istorija, kaip užkalbinau ir patekau į sportuojančios merginos namus

Taigi pritaikiau viršuje aprašytą sėkmingo užkalbinimo būdą. Pamenu tai buvo Vilniaus, Antakalnio sporto klubas. Pavadinimo nesakysiu privatumo sumetimais, bet mergina buvo tokia, kuri jau sportavo gal metus laiko, o jos užpakalis buvo tiesiog nerealus. Dar prie viso to, ji savo komplekte turėjo gražią, didelę krūtinę.

Vis kai ji ateidavo į sporto klubą, man būdavo sunku koncentruotis į savo treniruotę. Galop nusprendžiau, kad aš su ja susitikinėsiu ir daugiau nebesuksiu apie ją galvos. Kartą pamatęs, jog ji baigė treniruotę, pats nuskubėjau į vyrų persirengimo kambarį.

Netrukus jau sėdžiu lauke automobilyje. Pamatau ją išeinančią iš sporto klubo. Pastebėjau, jog, ji sportuodavo su juodom arba raudonom tympom. Šį kartą buvo su raudonomis. Paėjus jai toliau nuo klubo, kad niekas nematytų priėjau ir užkalbinau:

– „Tai tu specialiai apsirengi raudonas tympas, kad visi vyrai tave pastebėtų klube?„. Toliau sekė dar vienas geras išsireiškimas:

– „Tai ką aš čia pirmas tik prišokau toks keistas iš velniai kur išlendantis?„, ir tada vėliau dar:

-„Velniop tavo raudonas tympas. Aš Arnas. Labas!” Kuo užkalbindamas padarai ilgesnius sakinius, kuriuose matosi situacijos įžvalgos, tuo rodo tavo aukštesnį intelektą. Čia pateikiau labai trumpus užkalbinimus ir šiokį tokį pokalbio tęsinį.

Netrukus jau keliaujame Antakalniu ir leidžiamės link  Vileišio g., kiek pamenu. Einame keliuku ir šnekučiuojamės. Matau iš jos kūno kalbos, jog ji atsidariusi. Neužilgo prieiname jos namus, ji mane nori mane čia palikti ir atsisveikinti, bet įkalbinu kartu užkilti iki jos buto virtuvės. Niekur daugiau. Prastovėjome apačioje gal geras 5 minutes, kol aš ją įkalbinau užlipti į viršų.

Patrauklus Vyras

Patarimai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį