Skype
Kaip sugundyti merginas seksui parsivedus iš naktinio klubo - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Kaip sugundyti merginas seksui parsivedus iš naktinio klubo

Sveiki, vyrai, jeigu neskaitėte pirmos dalies šio straipsnio, tai perskaitykite tą pirmą dalį, nes daug aplinkybių siesis iš pirmos dalies. Pirma dalis štai čia

– Justė (antroji seselė): „Tai kur tas čia jūsų Afterpartis?”
– Augis: „Kas tau leido iš vis kalbėti?” – ir pradėjo ją kutenti.

– Aš: „Užkutenk ją negyvai. Tadai padėk jam”

– Tadas: „Su mielu noru” Tie pradėjo ją kutenti. Matos, kad Justė bukių bukė lyginant su Gintare. Sielos branda kur kas mažesnė. Todėl tą Justę ir imčiau vienos nakties nuotykiui.
Už 5 minučių būnam prie buto. Išlipa jos iš geldos. O kojos, užpakaliai ir tie balti chalatai, jop tvaju mat!! Zaibys atrodo.Einam, o jau kokia 3val. nakties. Aplinkui tik pas keletą kaimynų dega šviesos ir ties by*biai žiūri tikriausiai ką čia per grobį parvedame.

Išsiėmiau kamerą pafilmuot, kaip jos lipa laiptais į viršų. Ta Gintare tai mane vedė iš proto. Gražių veido bruožų ir gero sudėjimo, tik per daug protinga tam vakarui. Bet galvoju palauk, išgersi bl. sūka.

Augis jau buvo gerą ryšį užmezgęs su ta buka Juste. Jie laižėsi ir t.t. Mums su Tado liko dirbt prie tos Gintarės, kol ją Augis pis. Atėjom visi į butą. Pajungiau muzikos.

– Gintarė: „O kur vynas, berniukai?”

– Aš: „Nebus vyno, bus tik Jackas” – kaip mane užp*sa kartais tos s*kos, kilusios iš turtingų tėvelių šeimų, vargo nemačiusios. Gal mes b*lt pinigų neturim vyno nusipirkti.

kaip suvilioti paneleTadas pradėjo tą Gintarę šokdinti, o Augis protingai padarydamas, nieko nelaukdamas vedėsi Justę į miegamąjį.

– Gintarė: „Kur jūs einatee???ĖĖĖ Juste!!!!”

Tadas suėmė Gintarę, nusuko ją nuo vaizdo, ką Augis daro su jos drauge, privedė prie pusiau baro tame bute ir pasakė:

– Tadas: „Justė yra suaugusi, o Augis gėjus. Jis mūsų!!!”

kaip parsivesti merginas iš kluboKol Tadas su Gintare šnekučiavosi prie bariuko virtuvėj (bl*t tam bute svetainė sujungta su virtuve), aš nuėjau, išsitraukiau savo daktaro striptizo aprangą ir galvoju, kol aš šoksiu striptizą Gintarę, Augis turi iš*isti Justę. Daug laiko neturi, nes ta Gintarė kategoriškai nusiteikus nesi*pisti. Tadas, kaip susiprasdamas užrišo Gintarei akis su skara, atėjo ir pats persirengė daktaro „uniforma” ir abu išėjom šokti Gintarei striptizą, kol Augis raukė kitam kambary Justę (tikėkimės, kad raukė)

– Gintarė: „Vyrai, aš buvau pasakiusi, kad šiandien nieko nebus. Aš tam nenusiteikusi” – svarbiausia jos kūno kalba irgi tą patį sakė. Realiai mes tik dirbome tam, kad padėti Augiui. Retas atvejis, kuomet aš panai šoku už dyką striptizą. Jos man šoka. Bet dėl Augio galėjau pasiaukot, nes mūsų partnerystės-sutartyje buvo aiškiai įrašyta – padėti vienas kitam.

Šokam su Tadu striptizą, žiūrim vienas į kitą ir suprantam, kad nieko nepešim su šita protinga kale. Augis jau kokią 20 minučių su Juste vieni kambaryje užsidarę duris. Plius kambarys miegamasis, tiesiog sukurtas seksui.

Aš jau norėjau, kad šita s*ka Gintarė nešdintųsi iš buto. Tadas dar kalbėjosi su ja, mezgė ryšį, klausėsi jos pagyrų, kokia ji ale pasiekusi gyvenime, kiek daug nuveikusi ir kokia protinga. Ji net per kompą parodė mums video, kaip atlieka pasirodymą ir dalyvavo televizijos šou. Žodžiu ji buvo sąlyginai kažkokia žinoma kiaunė.

Aš čilinau atsilošęs ant sofos. Pasijungiau video iš bačiata šokių, pasiėmiau tą Gintarę ir pradėjau mokintis naujų žingsnelių iš video. Tadas irgi. Jacko butelis buvo vos nugertas, nes Gintarė atsisakė gerti. Mokinomės šokti, ir pagaliau išlindo Augis su Juste. Augis atrodė visas raudonas, kaip iš po bulvių kasimo, o Justė visa susivėlusi plaukais. Sagstėsi savo seselės chalatą. Pametėm tas panas namo ir grįžom atgal į chatą dalitnis įspūdžių.

Ištraukiau tris cigarus, užsirūkėm ir pradėjom analizuoti visą vakarą. Taip su jais prabuvome gal dar pora valandų ir jie išvarė namo. Na o kaip sekėsi Augiui kambaryje, tai papasakosiu kai susipažinsime arba galite pasiimti šį DVD, nes čia viskas nufilmuota.

PatrauklusVyras.lt

Gyvenimo būdas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį