Skype
Nuo nevykėlio iki Socialinės Ninzės 2 Dalis. Seksas su dviem blondinėmis - Patrauklusvyras.ltPatrauklusvyras.lt

Nuo nevykėlio iki Socialinės Ninzės 2 Dalis. Seksas su dviem blondinėmis

nuo-nevykelio-iki-socialines-ninzes-2-dalis-seksas-su-dviem-blondinemisPraktika

Penktadienio vakaras
Su Patrauklus Vyras sėdame į automobilį. Planas suruoštas. Abu mokame šokti. Esame gerai apsirengę. Pasitikėjimas savimi aukščiausiame lygyje. Praktikoje mes partneriai. Patrauklus Vyras neleidžia būti mokiniu išvažiavus į praktiką, dėl kritimo statuso. Čia tu būsi lygus partneris, kuris kartu su Patrauklus Vyras dirbs prie merginų ir vesis jas namo. Dirbsi ant skirtingų vardų pavardžių, trumpai sužibėsi ir niekas nesupras ką tu ten darei. Ši sistema 100 procentų apsaugo reputaciją. Visiškai saugiai jaučiausi mokymuose. Jaučiausi kaip veikiantis FTB agentas, žinantis už aplinkinius daug daugiau nei jie patys. Jaučiausi socialinė ninzė, kuri gali įtakoti socialinę situaciją kaip tik nori, pritaikydama aukščiausias manipuliacines sistemas ir priversdamas tą merginą pamesti dėl manęs galvą ir judėti su manimi ten kur įvyksta seksas. Pavyzdžiui labai įdomus dalykas, kurį dėstė Patrauklus Vyras: kaip atpažinti merginas ir suprasti kiek prie jų teks dirbti norint su jomis pasimylėti. Šiai dienai aš bet kokioje aplinkoje galiu pasakyti tiksliai minutėmis kiek reikės dirbti prie vienos ar prie kitos merginos. Tai sutaupo tūkstančius valandų mano brangaus laiko, pinigų. Po šių mokymų tu tapsi daugiau nei FTB agentas. Skaitysi kiaurai moteris ir apsuksi bet kokią socialinę situaciją savo naudai. Tavo draugai, pažįstami, nesupras nieko, kaip tu kokiame vakarėlyje dingsi su karšta mergina ten kur kitiems patekti sunku.
Iki naktinių klubų net nereikėjo važiuoti. Patrauklus Vyras aiškiai buvo pasakęs: čia nėra jokių netikėtumų, čia gali viską su moterimis. Mes galime išeiti iš studijos ir jau už 100 metrų užkalbinę merginas jas parsivesti naudodami šias žinias. Buvo apie 300 metrų. Važiuodami su mašina sustojome stotelėje, kur išlipęs iš automobilio suvaidinau auką ir prisijaukinau dvi blondines. Pačios savo noru sėdo į automobilį. Viduje kunkulivo mintys, negaliu patikėti tuo kas atsitiko, bet išorėje laikiausi griežto Patrauklus Vyras protokolo. Patrauklus Vyras paleido muziką ir važiavome tiesiai ten į nežinią į netikėtumus į seksą į malonumą ir tai ką niekas kitas nedaro tokiu būdu kaip mes. Nes jeigu jas vilioji taip kaip visi aplinkui tai tu gaiši daug laiko, išleisi daug pinigų ant gėrimų ir negausi to ko nori. O čia sužinosi sistemą kaip to išvengti ir kaip jas sudominti kitais būdais dar nežinomais aplinkiniams.
Sustojome stotelėje, paprašiau „vairuotojo” pagarsinti muziką. Išlipau iš automobilio, pasiėmiau savo 9 balo blondinę ir pradėjau kai ką daryti, nuo ko ji cypė ir jautė labai didelį malonumą. Po atlikto seanso iš jos lūpų ištekėjo žodžiai: „dar niekada su vaikinu nedariau… čia… tokioje… vietoje… kažkas nerealaus…” Patrauklus Vyras įspėjo – nerodyti jokios nuostabos nuo sistemos veikimo ir toliau jas vilioti kaip niekur nieko. Sėdėjau mašinos gale su savo blondine, gėrėme, linksminomės ir po 30 minučių dėjau prezervatyvą ir ėjau į ją iki jos sielos. Žiūrėjau jai į akis, kai grojo Soliario daina ir bučiavau jos prisirpusias lūpas, leidausi į apačią ir čiulpiau jos nuskustą makštį. Tų merginų širdyje mes išlikome kitais vardais ir kita informacija apie mūsų asmeninius gyvenimus. Iš visos širdies padėkojau Patrauklus Vyras už šią mokymų dieną ir išsiskyrėme.

3 Dalis

Mokinių dienoraščiai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Krepšelis

  • PRENUMERUOK Tiesiogines Transliacijas

  • >
    Registruokis seminarui!
  • Kaip Pasitikėti Savimi – Turėti Milijardierių Klientų ir Svajonių Moterį